Välkommen till WebPosters

Välkommen till WebPosters.

Välkommen till WebPosters.

Nu är jag igång lite smått med webbutiken. Jag har inte så många poster än, men det tillkommer nya så fort jag har möjlighet. På grund av en minst sagt usel rygg så tar det lite längre tid för mig framför ritbordet. Allt jag gör använder jag Affinity Designer och Photo. Varför? För att Affinity har ett inköpspris och sen är programmet mitt för all framtid. Och mycket billigt är det, särskilt om man jämför med Photoshop som har ett abonnemang men en månadskostnad som Affinitys pris. Men annars inget ont om Photoshop för det är ett mycket bra program (som alla deras program är, som jag har kommit i kontakt med) med många fantastiska verktyg. Men Affinitys svit ligger absolut inte långt efter Adobe så dom får se upp så dom inte halkar ner ett pinnhål.

Jag tycker om att rita tecknade figurer och retro prylar som alla snygga, typ som skyltar som fanns på den tiden när det begav sig. Som tur är så finns det mycket material som är sparat, som skyltar och posters. Jag gör även textposters med både allvarliga citat och också roliga texter.

Jag hoppas att ni vill kolla in mina posters och gärna skriva vad ni tycker om hemsidan. Det finns än så länge inte många posters men det kommer nya så fort jag kan. Väl mött!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.