Om Webposters.

Om oss

komma i kontakt med oss
Mysig stuga poster

En mysig stuga

Gjord med ritbrädan.

Välkommen till Webposters

Jag började det här, med att rita på datorn med hjälp av en ritplatta, en Wacom Cintiq, och fick blodad tand som det så fint heter. Jag följde så många datalektioner jag kunde och orkade med. En dålig rygg stoppar mig efter för långa pass. Jag köpte kurser på Udemy.com därdet finns ett otroligt stort utbud inom alla möjliga genrer.

Många av tavlorna och posterna har jag själv gjort och som jag hoppas att Ni tycker om. Tavlorna är tryckta på äkta fotografiskt papper (C-print) och det ger ett mycket bra slutresultat.

Så här fungerar det med beställningarna.

När vi får en beställning tittar vi och ev. väntar på betalning. Efter det skickas bilden vidare digitalt till fotolabbet som vi använder. OBS att inga beställningar sker på helger eller andra ’röda dagar’. Och efter postern har tryckts, efter 1 – 3 dagar skickas det vidare till kunden.