Om mig

Min rithistoria

Om mig

Mitt intresse för att rita figurer och annat har funnits i många år. På den tiden det begav sig, 60 och 70-talet, då ritade man verkligen. Då var det penna, suddgummi och papper som gällde. Jag ritade av prydnadssaker som fanns i hemmet. Och ritade av figurer från kataloger. Men sen dog det tyvärr ut när det kom annat i livet.

Men nu på äldre dagar när man kan rita med en ritbräda kopplat till ett ritprogram på datorn, då vaknade mitt intresse igen. Så nu ritar jag posters och gamla amerikanska skyltar. Gamla skyltar tycker jag är intressanta att försöka rita av. Jag använder ofta texturer för att få en retro-stil på skylten. Och just retro-stil gillar jag att rita.

Och nu när jag inte kan sköta något jobb på grund av en dålig rygg, så ritar jag så ofta det går. Men det blir korta sessioner för att jag inte kan sitta så länge åt gången. Därför tar mina posters lite längre tid än normalt. Om det nu finns någon normal tid utsatt.

Nyhetsbrev

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och var alltid uppdaterad!

Mina mål!

Mina mål är att alla är nöjda!

Jag försöker att göra mitt bästa mot alla kunder. Och jag hoppas och tror att mina kunder är nöjda med mina posters. Fortsättning följer.

Kontakt

Några frågor? Ring eller e-posta mig.